ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το νέο βιβλίο “Μεταλλογνωσία” του ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ καθηγητή του Α.Π.Θ Γιώργου Τριανταφυλλίδη!


Τον αγαπητό φίλο και από πολλά χρόνια συναγωνιστή στον αγώνα κατά των μεταλλείων χρυσού Γιώργο Τριανταφυλλίδη, μηχανικό μεταλλείων-μεταλλουργό, τον είχαμε χάσει εδώ και αρκετούς μήνες. Σήμερα πληροφορηθήκαμε τον λόγο και με χαρά μοιραζόμαστε τα καλά νέα:
  1. Στα τέλη Ιουλίου εκδόθηκε το βιβλίο του με τίτλο ΜΕΤΑΛΛΟΓΝΩΣΙΑ και ήδη προτείνεται ως σύγγραμμα από ΑΕΙ. Στις 920 σελίδες του δεν υπάρχει αναφορά στο χρυσό μιά και δεν είναι τεχνολογικό μέταλλο!
  2. Σε Γενική Συνέλευση του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της ΠΣ ΑΠΘ στις 29.10.2012 εκλέχθηκε στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με ψήφους 11-1 επί 12 (από τους 15) παρόντων από τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος.
Aπό εδώ και στο εξής ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα είναι ξανά μαζί μας στον αγώνα για να αποκαλύπτουμε τα ψέμματα των εταιρειών χρυσού. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του θέση και επισυνάπτουμε το εξώφυλλο του βιβλίου του “Μεταλλογνωσία”. Το θέμα είναι παρμένο από το ιστορικό βιβλίο “De Re Metallica” του Georgius Agricola, που εκδόθηκε στα λατινικά το 1556 και παρέμεινε το απόλυτο βιβλίο για την “τέχνη” της μεταλλείας και επεξεργασίας των μετάλλων για 180 ολόκληρα χρόνια.

Από Antigold

Δεν υπάρχουν σχόλια: