ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ο χώρος αυτός είναι χώρος διαλόγου και μπορεί να φιλοξενήσει τις απόψεις σας. Στείλτε στο email: ierissos@rocketmail.com

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Που 'σαι Θανάααααση, που 'σαι Θανάααααση


Τουλάχιστον δεν πλήττουμε. Όποιος το ισχυρισθεί αυτό θα είναι αχάριστος. Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί να διασκεδάζει την αναμονή μας μέχρι να εμφανιστεί ο Καλλικράτης και να καταπιαστούμε μαζί του.
Είδε λοιπόν το φως της δημοσιότητας η απαντητική επιστολή του Δημάρχου μας κ. Μ. Βλαχόπουλου προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Θανάση Μαυρουδή, της Δημοτικής του Παράταξης, που τελεί υπό παραίτηση (άσχετα αν τον είχε θέσει κι αυτόν «εκτός κινήματος» -μαζί με τους άλλους 5- ως υπονομευτές του έργου του).
Αγαπητέ Θανάση, λοιπόν ο κ. Δήμαρχος……και εγώ, που έκανα τόσα για το μεταλλείο και ο Πάχτας που στηρίχτηκε πάνω μου, και αν δεν ήμουνα εγώ, και οι άλλοι που με υπονομεύουν και οι νυν και οι πρώην και οι μελλούμενοι και τα κομματόσκυλα και οι εξωθεσμικοί, και, και, και. Όλοι τα έβαλαν με μένα -τον Άγιο παρά λίγο να πει, αλλά το ξανασκέφτηκε γιατί κάποιες λέξεις έχουν ουρά- που έκανα τόσα για τον τόπο και για την δουλειά σας, το μεταλλείο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτός δεν φταίει σε τίποτα για την κατάσταση στην οποία οδήγησε την Δημοτική του Παράταξη. Για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι –πολλοί άλλοι αλήθεια και με διαφορετικά κίνητρα, ταπεινά και ποταπά- αλλά όχι αυτός. Οι φιλοδοξίες τους, τα μίση και τα πάθη. Εδώ ταιριάζει το τραγουδάκι του Κηλαιδόνη «….φταίμε κι εμείς, φταίνε κι αυτοί, φταίνε κι οι άλλοι,…φταίει κι ο Χατζηπετρής», αν και ακόμα και στο τραγουδάκι υπάρχει η αυτοκριτική παραδοχή πως "φταίμε κι εμείς".
Κι ο Θανάσης; Κοίτα μεγαλεία ρε Θανάση. Τόσο καιρό, που δεν σε είχε θέσει «εκτός κινήματος», δεν σου έδινε σημασία (και στους άλλους όμως, μην το πάρεις προσωπικά). Τώρα που όρθωσες ανάστημα, κάθεται και σε παρακαλάει να μην πας με τους άλλους τους υπονομευτές, εσύ είσαι καλό παιδί και υπάκουο, μην σε παρασέρνουν οι άλλοι σε αταξίες, που έχουν άλλα κίνητρα. Κι εσύ ο έρμος, τι είχες ζητήσει; Μια στοιχειώδη δημοκρατία κι ένα στοιχειώδη σεβασμό, μια ισοπολιτεία βρε αδερφέ, για να μπορείς να μην ντρέπεσαι στο καφενείο. Κι αυτό βαφτίστηκε υπονόμευση, γιατί στήριξη έχουν βαφτίσει το: «ότι πεις εσύ Δήμαρχε».
Μην χολοσκάς Δήμαρχε, «εννιά μηνάκια μείνανε», που λέγαμε και στο στρατό. Μετά θα πούμε κι άλλα τραγούδια πιο λαϊκά και νταλκαδιάρικα, του τύπου: «Θα φύγω και θα με ζητάς», «Θα σου φύγω και θα κλαις», «Δυο πόρτες έχει η ζωή», «Έφυγε, έφυγε, την έχω χάσει».
Τότε όμως Δήμαρχε -που δεν θα έχεις την όποια εξουσία έχεις τώρα στα χέρια- θα γίνουν και οι πραγματικοί λογαριασμοί για το ποιός έφταιξε. Τότε που δεν θα υπάρχουν ανανεώσεις συμβολαίων στα καταστήματα, τραπεζοκαθίσματα, εργολαβίες, προμήθειες, προσλήψεις. Τότε θα έχει πολύ μοναξιά και τότε θα μετρηθούν και οι φίλοι.

ΥΓ.
Την γενική εικόνα, την ορθογραφία και το συντακτικό του κειμένου, δεν θα το σχολιάσουμε, αν και είναι μεγάλος πειρασμός. Δεν υπάρχει όμως, ρε παιδιά, κάποιος να διορθώνει τα μαργαριτάρια που στέλνετε και βλέπουν το φως της δημοσιότητας; Όχι για τίποτα, αλλά για να μην λένε αυτοί που τα βλέπουν: «τοιούτος έπρεπεν ημίν αρχιερεύς»?

34 σχόλια:

Άκανθος είπε...

Πιστεύεις ότι μετά τις εκλογές θα τον ξαναδούμε στο χωριό; Άσε που αν τελικά υπερισχύσει το σχέδιο 2 Δήμων, αυτά που θα δούμε δε θα τα πιστεύουμε. Ό,τι προλάβει ....

Όσο για τα Ελληνικά του κειμένου, δεν είναι μόνον "ίδιον του ανδρός" αλλά και της ποιότητας των υπαλλήλων γραμματειακής υποστήριξης. "Εξόν" και αν η επιστολή πήγε χέρι ... χέρι.

Να 'σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Το ιστιοφόρο του μπάζει νερά εδώ και χρόνια. Προσπαθεί με τα... κουπιά του για να δαμάσει το τσουνάμι που φαίνεται. Αργά, πολύ αργά. Είχες καλούς και φιλότιμους συνεργάτες,που σου έδειξαν τυφλή εμπιστοσύνη, γνώστες του αντικειμένου που θα σε βοήθούσαν στο έργο σου, απλά γιατί ήξεραν. Και ήξεραν καλά. Εσύ προσπάθησες να κάνεις τον Δήμο φέουδο, με πολλά ψεματα σε πρώην συνεργάτες σου -αν τελικά μας είδες έτσι ή ως εν δυνάμει υπονομευτές του έργου σου καιτης καρέκλας σου. Το πλήρωσες απ΄όλους, Ακόμη κι απο κείνους που σου τόπαιξαν καλοί στην προηγούμενη 4ετία για ίδιον όφελος και οι άλλοι οι αγνοί φίλοι σου τότε βρέθηκαν στον δημοτικό καταψύκτη, Δεν αξιοποίησες τις δυνατότητες που είχαν οι άνθρωποι ποι απομάκρυνες από κοντά σου. Βλοσσηρός σε όποιους εξέφραζαν αντίθετη άποψη και εκδικητικός. Η ώρα του ταμείου ήρθε, Και θα πληρώσεις Βλαχόπουλε για όσα δεινά προξένησες με την ..."παπική συμπεριφορά σου". "Κατά τα έργα σου αλληλούια". Σε λίγους μήνες θα σε απέλευθερώσουμε από τον κόπο ναα διώχνεις με την απαράδεκτη και προκλητική συμποριφορά σου τους δημοτικούς συμβούλους.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΏΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΆ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ. Να ξαναπάς στο Βατοπαιδι,θα σε περιμένει ο φίλος σου ο Εφραίμ (ε ναι αυτός ντε, που έφαγε και τον Καραμανλή). Όσο για σένα, οι δημότες σε εφαγαν εδώ και χρόνια.
Άντε γειάαααα

Ανώνυμος είπε...

Τι να πληρώσει, πατριώτη μου;
Δυο τετραετίες δήμαρχος, έκανε ότι ήταν να κάνει. Έφαγε ότι ήταν να φάει, έδειξε ότι ήταν να δείξει. Πόσο πια;
Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει, είναι το γεγονός ότι σαν περιοχή και ειδικά σαν Ιερισσός, δεν έχουμε καταφέρει ΠΟΤΕ να βάλουμε σ' αυτήν τη θέση έναν άνθρωπο που να αξίζει ή τουλάχιστον έναν άνθρωπο, για τον οποίο να μη μετανιώσουμε.
Και με τον Καλλικράτη, οι εκπρόσωποί μας το πιθανότερο είναι, αν κρίνω απ' τις διαθεσιμότητες, να είναι αυτοί που μας αξίζουν. Πλεονέκτες, ζαμανφουτίστες, εαυτούληδες, "αυτοδημιούργητα" αρπακτικά, που θα ασελγήσουν για ακόμη μια φορά στο πτώμα μιας Ιερισσού (για να μην πω μιας ΒΑ Χαλκιδικής) που αδιαφορεί όταν δεν καταστρέφει.

Λευτεριά στην Ιερισσό

Ανώνυμος είπε...

Άραγε σε ποιούς γνωστούς αναφέρεται που ήθελαν να κυβερνήσουν τον Δήμο με το δικό τους σκεφτικό, αλλά δεν τους έβγαιναν οι αριθμοί; Όποιος το βρεί, θα κερδίσει ένα προσκύνημα στην Αγία Ζώνη του Βατοπεδίου (με συνοδεία Τόλη) και τρία κουτιά θυμιάμα για τα δαιμόνια.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΞΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΝ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ (ΧΟΝΤΡΗ ΜΠΑΖΑ)ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΗΣΥΧΟΣ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΩ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΧΕΙ" ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΩΡΕΣ.
ΟΜΩΣ ΙΕΡΙΣΣΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 7.27 μ.μ.
Για το Στρατώνι που λές, δεν έχω προσωπική έγκυρη πληροφόρηση, για να έχω και άποψη για τα πράγματα. Άλλωστε δεν μένω στην Ιερισσό μόνιμα. Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι δεν θέλω -μέσα σ' αυτήν την καταστροφή- να βγώ και να κάνω αναλύσεις, πάνω στην αγωνία και τον πόνο των ανθρώπων. Υπάρχει χρόνος, όταν θα έχει περάσει το κακό, πιό ψύχραιμα να γίνει συζήτηση και να ειπωθεί ότι είναι να ειπωθεί.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Ανώνυμε των 3.49.
Έχω μια υποψία ότι πρέπει να αναφέρεται σε μένα, αλλά όπως συνήθως δεν τολμά να αντιπαρατεθεί. Αν τολμάει, ας το κάνει. Εδώ είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΧΟΜΥΘΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΟΡΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!
(ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ)
- ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗΝ ΟΛΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ?Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΒΛΑΨΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ?
ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Δ. ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΣΑ ΕΥΣΗΜΑ?
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ?ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΠΑΤΡΙΩΤΗ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ.
-ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΤΕ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΡΝΕΟ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ.
-ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΊΩΤΕΡΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ?ΝΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ!
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ . ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ- ΑΝΩΝΥΜΟΙ. (ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)
- ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ,ΚΑΘ ΌΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ.
-ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.Η ΛΑΣΠΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ -ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ.
ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΓΡΙΠΠΗ.
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΜΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΕΡΟ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΜΕΧΡΙ ΟΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝΕΠΩΝΥΜΩΣ

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 1012.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Μ.Β.ΕΠΟΧΗ.( ΜΕΤΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ).
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΜΠΙΚ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΕΨΕ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ" ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΡΒΟΡΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΑΘΡΩΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΛΠ. ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΔΩ;
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΛΑΜΠΙΚ. ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ;
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΟΙ ΧΑΤΖΗΛΙΔΗΔΕΣ;
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΤΕ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ;
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΜΠΗΤΣ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ.
ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΛΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ.
Η ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΟ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Ανώνυμε των 12.39 27-3-2010
Κατ’ αρχήν, φαίνεται από τα γραφόμενά σου ότι χάσαμε την ψυχραιμία μας, ή κάνω λάθος;
Για τα υπόλοιπα τώρα:
Ο διαχειριστής αυτού του blog, ποτέ δεν έκρυψε την ταυτότητά του και πληρώνει πάντα τον λογαριασμό των επιλογών του. Μέχρι και την φωτογραφία μας κρεμάσαμε για να μην οχυρώνονται κάποιοι πίσω από την δήθεν ανωνυμία. Η κοινωνία, μας ξέρει όλους. Ξέρει και την πορεία μας ξέρει και τα συμφέροντά μας, ξέρει και τις φιλοδοξίες μας. Όταν λοιπόν στηρίζαμε τον κ. Βλαχόπουλο –σε πείσμα πολλών που μας έβριζαν τότε- ήταν καλά και τώρα που είμαστε απέναντι –για τους λόγους που εξηγήσαμε επαρκώς πιστεύω- δεν είναι καλά, θέλουμε το κακό του τόπου, είμαστε με την Αρναία και άλλα τέτοια φαιδρά. Ποιόν νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις ότι είναι έτσι τα πράγματα;
Όσο για την επιστολή, γιατί διαμαρτύρεσαι; Είναι δημόσιο έγγραφο με σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου και σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να είναι προσβάσιμη από κάθε πολίτη. Δεν αναρτήσαμε ούτε προσωπική επιστολή φίλου προς φίλο ή συγγενή, ούτε απόρρητο κρατικό έγγραφο. Άρα κακώς δυσανασχετείς και γράφεις όσα υβριστικά γράφεις.
Για την ουσία αυτών που γράφεις περί του σπουδαίου Δημάρχου, σου απάντησε ο ανώνυμος των 9.36, μόνο που πρέπει να προσθέσει το κεφάλαιο του Βατοπεδίου και την συμπεριφορά του απέναντι στην Δημοτική του Ομάδα.
Πρέπει επίσης να πούμε ότι το έργο της δεύτερης τετραετίας Βλαχόπουλου, είναι μηδενικό. Ότι έγινε, έγινε την πρώτη τετραετία και τότε δεν ήταν αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν άλλο. Κι άλλοι δούλεψαν κι άλλοι είχαν άποψη. Μήπως η απουσία αυτών, μαζί με το 60% φταίει για την σημερινή εικόνα;
Αυτά.
Για να δούμε λοιπόν θα τολμήσεις να εμφανίσεις το πρόσωπό σου; Δεν το πιστεύω, γιατί θα φανεί ο διατεταγμένος σου ρόλος και τα συμφέροντά σου με την δημοτική αρχή.

Άκανθος είπε...

Πάντως, μεταξύ μας πάντα, θέλει πολύ θράσος, τη στιγμή που έχει βουίξει η Ελλάδα με το όνομα Αικατερίνη Πελτέκη, ένας αιρετός να τα πίνει μαζί της φόρα παρτίδα σε κεντρικό μαγαζί. "Εξόν" κι αν δεν είδα καλά.

ΥΓ: Εννοείται πως το ποτό, θέλει και φαΐ. Δεν κατεβαίνει μόνο του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ
ΠΟΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΙΕΡΙΣΣΙΩΤΕΣ ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

"Ο διαχειριστής αυτού του blog, ποτέ δεν έκρυψε την ταυτότητά του και πληρώνει πάντα τον λογαριασμό των επιλογών του". Όταν τα έτρωγε μαζί με το Βλαχόπουλο και είχε την κουτάλα στη δημοτικη επιχείρηση ήταν καλά και αγαπημένοι. Μόλις δεν τα πήγαν καλά στη μοιρασιά "πληρώνει πάντα τον λογαριασμό των επιλογών του", δηλαδή δεν εισπράτει πλέον. "Ναι η κοινωνία, όλους σας ξέρει. Ξέρει και την πορεία σας ξέρει και τα συμφέροντά σας, ξέρει και τις φιλοδοξίες σας." Τώρα που είσαστε απέναντι γιατί δεν "μασάτε" πια, το παίζετε ιδεαλιστές. Μόνο που ο διαχειριστής είναι αριστερός με δεξιά τσέπη, όσο κι αν μας κάνει τον ιδεαλιστή..

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 11,51 ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟ ΛΕΣ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Ο ανώνυμος των 11.51, προφανώς αναφέρεται στο ότι αρνήθηκα να γίνω Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την 1η 4ετία Βλαχόπουλου και να πάρω 60.000 € καθαρά στην τσέπη. Κι αυτό για δυό λόγους:
1) Γιατί δεν μένω μόνιμα Ιερισσό και δεν θα μπορούσα να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου, όπως εγώ τις καταλάβαινα.
2) Για να μπορώ να μιλάω και να λέω την άποψή μου.
Αρνήθηκα επίσης να γίνω Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης (κι εδώ 60.000 €), όπως αρνήθηκα να παίρνω και αμοιβή ως Αντιπρόεδρος.
Εκ των υστέρων φάνηκε ότι όλες αυτές οι προτάσεις είχαν τον χαρακτήρα της εξαγοράς.
Για όλα αυτά υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, δεν είναι κουβέντες εκ των υστέρων.
Βλέπεις ως αριστερός με δεξιά τσέπη δεν είχα ανάγκη, άλλωστε είναι ευρέως γνωστό το πόσο πλούσια είναι η οικογένειά μου.
Ίσως αυτά να εννοεί το ανώνυμο ερπετό, όταν μιλάει για κουτάλα και για μοιρασιά.
Κάτι θα ξέρει για τον τρόπο που γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις με το μπιλιάρδο. Μάλλον θα πρέπει να γίνεις πιο σαφής. Που να ξέρουμε ποιοί καθωσπρέπει και ποιοί κοντοχωριανοί. Ούτε μπιλιάρδο παίζουμε. Από τότε που έγινε το bowlling μονάχα τέτοιο παίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Στις συναντήσεις που κάναμε στην προ βλαχόπουλου εποχή σε έπιασε το άγχος και μέχρι που είπες και το περιβόητο "Εμείς πότε θα διοικήσουμε;".
Μετά έκρινες ότι η ευκαιρία σου να διοικήσεις ήταν με το βλαχόπουλο και τα κάνατε πλακάκια.
Στη δημοτική επιχείρηση σιγά μην σε άφηνε η βεργίνη να γίνεις πρόεδρος, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο σιγά να μην σε άφηνε η χατζηλίδου. Ποιος νομίζεις ότι είσαι για να κάνεις την ανατροπή, η Καραστέργιου; Ή μήπως ξέχασες ότι "μας κυβερνάν οι γκόμενες" όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε στο blog πρόσφατα;

Αρα δεν ήταν επιλογή σου να μην διοικήσεις, αλλά η απόρριψη από το βλαχοπουλικό σύστημα που κουμαντάρουν οι γκόμενες.

Οσο για την κουτάλα, είναι γνωστό με μάρτυρες όλους τους συμβούλους του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης, ότι το διάστημα που ήσουν παρόν πήγαινες στη δημοτική επιχείρηση ΕΣΥ κατα αποκλειστικότητα τους προμηθευτές από το πουθενά οι οποίοι ήταν και πανάκριβοι όλως τυχαίως. Όσο για αυτό που ανέφερες για το πως έγινε πλούσια η οικογένειά σου δεν το ξέρουμε..

Μόνο οι άλλοι που περιτριγύριζαν το βλαχόπουλο ήταν τρωκτικά και ερπετά; Εσυ τι ήσουν, περιστέρα;

Ο ανώνυμος των 11.51

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

Τα κυβικά σου ανώνυμε 11.51, τόσα είναι. Να κρύβεσαι και να βρίζεις. Σιγά μην εμφανιζόσουνα. Αυτό προυποθέτει άλλου είδους εξοπλισμό. Σε αφήνω όμως στην κρίση των αναγνωστών γιατί η προέλευσή σου είναι προφανής, καθώς ισχύει το "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και δεν την αφήνει η χαρά της".

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Ο 11.51. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα της ανάρτησης ούτε με τα σχόλια, αλλά με τη νοοτροπία όσων ανάρτησαν σχόλια και τη νοοτροπία του διαχειριστή του blog. Καταρχήν θα ήθελα να αναφερθώ στους ανώνυμους (τακτική την οποία ακολουθώ και εγώ στο συγκεκριμένο blog εφόσον αυτή ειναι η νοοτροπία του) οι οποίοι καλυμμένοι πίσω απο αυτή την ανωνυμία αφήνουν υπονοούμενα και συκοφαντούν με τρόπο που δεν θα το έκαναν αν η πολιτική του blog δε στηριζόταν στην ανωνυμία. Όσο αφορά τον διαχειριστή του blog (και ο οποίο απο ότι φαίνεται δεν ξέρει τι σημαίνει διαχείριση ενός blog το οποίο εκφράζει ελέυθερες απόψεις) είναι απαράδεκτο να σβήνεις επιλεκτικά σχόλια.....

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή ο διαχειριστής του blog εχει καρφωθεί απο το mail του blog το οποίο είναι και το προσωπικό του mail ierissos@rocketmail.com Βάζω ένα Quiz... Ποιός είναι ο διαχειριστής οεο;;;;;

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxa....νομίζω ότι καταλαβα!!!!

ΙΕΡΙΣΣΟΣ είπε...

1) Ο διαχειριστής του blog δεν είναι ανώνυμος ρε παιδιά. Όσοι είναι από την Ιερισσό -αλλά και πολλοί άλλοι από την περιοχή- τον ξέρουν πολύ καλά. Έχει και την φωτογραφία του κρεμασμένη για να τον βλέπουν όσοι θέλουν.
2) Τα σχόλια που επιτρέπω να είναι ανώνυμα είναι πολιτική των περισσότερων blogs. Τώρα αν κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία γράφουν πράγματα που δεν θα τολμούσαν να πούνε επωνύμως, αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Κακό -και όχι τόσο ανδροπρεπές- είναι όταν γίνονται υβριστές και συκοφάντες καλυμένοι με την ανωνυμία.
3) Τα σχόλια που σβήστηκαν σ' αυτήν την ανάρτηση, εκλήφθησαν ως συκοφαντικές αναφορές σε υπάλληλο του Δήμου -από τον ίδιο προφανώς- και μετά από παράκληση, τα έσβησα. Όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία και ούτε πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε προβλήματα σε ανθρώπους που παλεύουν για το ψωμί τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

αφού σβήνεται κατά παράκληση όπως λέτε,τα σχόλια που συκοφαντούν τους υπαλλήλους του δήμου μας...να σβήνεται και τα σχόλια και των υπόλοιπων υπαλλήλων,τους οποίους θίγεται όνομαστικα και ανωνύμως....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συντοπήτες-συνδημότες.
Σήμερα 15/04/2010 , και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο.
Εκεί όλοι να πούμε την γνώμη μας -χωρίς μάσκες-την γνώμη μας για τον
Εκεί να πούμε όλα όσα γράφουμε ανωνύμως.
Οι Ιερρισιώτες, και όλοι οι συνδημότες μας , είναι πολύ υπερήφανος λαός. Η γνώμη μας, τα παράπονα μας,οι όποιες επικρίσεις, ΕΚΕΙ!
Καλά το διαδίκτυο και τα blogs, ΑΛΛΆ Η ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΣΠΈΡΝΕΙ ΜΊΣΟς.
-Όποιος έχει κότσια , στην πλατεία.
Εκεί φαίνεται η Δημοκρατία.
Ανώνυμα είναι νομίζω εκτός απο άκρως Αντιδημοκρατικά, είναι και εκδικητικά. ΟΠΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε πολύ καλά τα λές.Αλλά θα μας δοθει χρόνος να μιλήσουμε,ή θα ακούσουμε απο τον Δήμαρχο κανένα μανιφέστο...
Εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε. Είδομεν...

Ανώνυμος είπε...

Αφού ρε ανώνυμε (15 Απριλίου 2010 4:02 μ.μ.) η ανωνυμία σπέρνει μίσος και μας συμβουλέυεις να πάμε στην πλατεία να υποστηρίξουμε τον Βλαχόπουλο, εσύ γιατί την ακολουθείς και γράφεις ανώνυμα; Για τόσο αφελείς μας πέρασες? Ξέρουμε που δουλεύεις γι αυτό δεν αποκαλύπτεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 4.05 μμ.
Αν κατάλαβες ποιός είμαι τότε θα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω, ούτε είχα ποτέ νταλαβέρια με τον Δήμο.Εκτός του να πληρώνω τούς λογαριασμούς μου. Μάλλον λάθος εκτίμηση έκανες.
2ον. Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει στην συγκέντρωση να στηρίξει τον Βλαχόπουλο. Είπα ότι το Δημοκρατικότερο είναι να ζητάς βήμα, όπως καναν και οι πρόγονοί μας -γιά αυτόν εξάλλου το λόγο θεωρείται η Ελλάδα κοιτίδα της Δημοκρατίας.
Και εκεί με θάρρος και τόλμη να λές αυτά που και ανωνύμως γράφεις.
Στα Δημοτικά Συμβούλια, σε Δημόσιους χώρους.. Τότε ο λόγος σου θα έχει βάση.
Εγώ χρησιμοποιώ ανωνυμία, αλλά δεν βρίζω κανέναν. Ούτε χρησιμοποιώ την ανωνυμία να καταδικάσω, ούτε να προωθήσω κανέναν. Δεν χρωστάω σε κανένα τίποτα, ούτε και ζήτησα ρουσφέτι ποτέ απο κανένα Δήμαρχο που πέρασε.
Αλλά το θεωρώ ανέντιμο-όσο αφορά τον εαυτό μου-να θίγω υπολήψεις.
Λυπάμαι που δεν έπιασες το νόημα των λόγων μου.
Επιμένω στο ότι μόνον με λογική και συναίνεση θα λύσουμε τα όποια προβλήματά μας.